diumenge, 12 d’abril del 2015

De Ngaundere a Bafausan

A Ngaundere vàrem agafar el tren nocturn. Tot un luxe amb primera i amb lliteres, res a veure amb els trens de la Ìndia.
A Yaundé hem agafat un bus per anar a Bafusan. Ens ho hem passat molt be, a mig camí ha pujat un pseudentista i ha començat a fer propaganda. Explicava que tenia un medicament molt bo pels caixals  i que amb aquest medicament podia arrancar-los sense fer mal. Be aquest es el resum de mitja hora de xerrada en la que ha explicat cada dent per que servia i com els queixals dolents podien interferir amb la digestió, llavors descripció de l'aparell digestiu, tota la gent de l'autobus escoltant i fent oooooh de tant en tant.
Una dona gran de darrera meu li ensenya un caixal partit i demana quant costaria l'extracció, l'home diu que gratuita, seguidament li aplica líquid miraculós es posa una bossa de plastic a la mà i li arrenca el caixal. Tothom oooooh! No se si la pobre dona hores d'ara esta amb una infecció, però en aquell moment va estar molt contenta i la major part de la gent del bus va comprar el medicament màgic. D'això es tractava.
I llavors, com es habitual, va començar a vendre herbes que servien per tota mena de mals.
Aixi doncs el viatge es va fer curt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada